Események

14 Oct
Szakmai konferenciával ünnepli fennállásának 10. évfordulóját a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Migráció-kutatási Központja.
12 Oct
Folytatódik a Debreceni Egyetem tudományos ismeretterjesztő sorozata. A Science Caféban ezúttal Korondi Péter, a Műszaki Kar Mechatronikai Tanszékének egyetemi tanára tart előadást „A robotok már a spájzban vannak – de kell-e félnünk tőlük?” címmel.
12 Oct
60 éve indult el a Debreceni Egyetem Természettudományi és Technológiai Karán a hidrobiológia oktatása. Ebből az alkalomból szervez szakmai konferenciát a kar.
11 Oct
Folyamatosan zajlik a "Labdarúgás elmélete és gyakorlata" szabadon választható kredittárgy első félévi előadás sorozata.

2020. évi PhD Konferencia

Hamarosan, 2020. december 07.-én kerül megrendezésre a Petrányi Gyula Klinikai Immunológiai és Allergológiai Doktori Iskola 2020. évi PhD konferenciája.

  • A részletes program az alábbi linken érhető el.

Feliratkozás Debreceni Egyetem RSS csatornájára

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.