Béke Gabriella PhD nyilvános védés

PhD nyilvános védés

 

Béke Gabriella: "A bőr immunrendszer vizsgálata homeosztatikus és gyulladásos állapotokban" című doktori (PhD) értekezésének nyilvános vitája.

Témavezető: Prof. Dr. Szegedi Andrea

A védés időpontja: 2020.10.19. 14:00

Elnök:                        

  • Bácsi Attila, az MTA doktora

Hivatalos bírálok:      

  • Dr. Csörgő Sándorné
  • Prof. Dr. Bata Zsuzsanna, az MTA doktora                            
  • Dr. Tóth István Balázs, PhD

Tagok:                        

  • Dr. Benkő Szilvia, PhD      
  • Prof. Dr. Wikonkál Norbert, az MTA doktora

 

A nyilvánosságot online formában biztosítjuk. Amennyiben a vitán részt kíván venni, úgy jelezze a  e-mail címen a vitát megelőző nap (2020. október 18.) 12:00 óráig.

Frissítés dátuma: 2021.10.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.