Nyilvános, előzetes PhD védés - Dr. Páyer Edit

2022, április 25 - 10:00 - 11:30
Dr. Páyer Edit nyilvános, előzetes PhD védése

2022. április 25. (hétfő), 10:00 óra

Dr. Páyer Edit: " A bőr barrierfunkciójában szerepet játszó tényezők vizsgálata humán keratinocitákon" című egyetemi doktori (PhD) értekezésének nyilvános, előzetes vitája.

Témavezető:                      Prof. Dr. Szegedi Andrea

A vitát vezeti:                    Prof. Dr. Antal-Szalmás Péter, MTA doktora

Hivatalos bírálók:             Dr. Kemény Ágnes, PhD

                                            Dr. Szamosi Szilvia, PhD

 

A nyilvánosságot online biztosítjuk. Amennyiben az online vitán részt kíván venni, úgy jelezze a   e-mail címen, 2022. április 22. 16:00. óráig. Az eseményhez válaszlevélben küldött linken keresztül lehet csatlakozni.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.