Stéfánné Dénes Noémi - Nyilvános vita (2021.11.03.)

Program neve:

  • Stéfánné Dénes Noémi: "Kismolekulák és peptid-származékok nyomjelzése PET képalkotás céljából" című egyetemi doktori (PhD) értekezésének nyilvános vitája.

A vitát vezeti:            

  • Prof. Dr. Szegedi Andrea, MTA doktora

Hivatalos bírálók:      

  • Prof. Dr. Halmos Gábor, PhD                     
  • Dr. Tömböly Csaba, PhD

Időpont:                    

  • 2021. október 15. (péntek)

Helyszín:                   

  • A nyilvános vitára a DE ÁOK Belgyógyászati Intézet „A” épület tantermében kerül sor. A meghívó elérhető itt. Az értekezés megtekinthető a DE Kenézy Élettudományi Könyvtárban. A nyilvános vitában minden jelenlévő részt vehet és írásban előzetesen észrevételt tehet.

Frissítés dátuma: 2021.10.25.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.